предновогодишна забава со Првата дама

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На најубав можен начин ја завршивме оваа убава година за нас! Првата дама, Елизабета Ѓоргиевска, за децата од ДДС Неверленд, во канцеларијата MladiHub организираше новогодишна забава со Кристијан Магионичарот и делење новогодишни подароци и пакетчиња! Многу сме среќни што имаме вакви прекрасни пријатели! Ви благодариме! За многу нови среќни дружби! #проектсреќа