„писмо до Дедо Мраз“ одиграна на детска клиника

Јухууу, носиме новогодишна радост насекаде, за сите деца! Денес нашите деца од ДДС Неверленд ја играа ,,Писмо до дедо мраз,, за децата кои се во моментов на детската клиника на оддел онкологија. Благодарение на нашите верни пријатели од Ars Lamina Дедо мраз им подели прекрасни подарочиња! Посакуваме што побрзо тие златни деца да бидат здрави среќни и весели и да се видиме на некоја друга сцена, можеби дури и заедно на сцена со нас! #проектсреќа дели среќа насекаде!