претставата „Писмо до Дедо Мраз“ во ТДМ одгирано за децата од Gemak Trade и Park Hotel

Нашите деца од ДДС ,,Неверленд,, ја играа ,,Писмо до Дедо Мраз,, за децата од Gemak Trade и Park Hotel во театар за Деца и Младинци Скопје. Гемак Трејд се единствената компанија која ги ангажираше нашите деца актери, кои за секоја одиграна претстава земаат хонорар и на тој начин придонесуваат во домашниот буџет на нивните семејства. Ви благодариме за Вашата општествена одговорна практика , љубов и поддршка која ни ја давате нам и на нашите деца! Среќа е да се има пријатели како вас! #проектсреќа