премиера на „Писмо до Дедо Мраз„ во Неготино

Денес ја имавме премиерата на ,,Писмо до Дедо Мраз,, на нашето детско драмско студио Неверленд. Игравме во Неготино, пред преполна сала! Благодарност до Општина Неготино за поканата да играме за децата од нивниот град! Нашите актери на чело со нивната наставничка Благица Ристов беа маестрални! Честитки!!! #проектсреќа