снимен спот за песната „Новогодишна“

Се снимаше видео спотот за песната ,,Новогодишна,, која ќе биде поддршка на кампањата со која ќе собираме средства за реконструкција на живеалишта каде што живеат деца во тешки услови ,,Топол Дом за Сите,,. Во снимањето учествуваат голем дел од македонските музички ѕвезди, и јавни личности, кои ја дадоа поддршката на нашата кампања! Песната е наменета за децата на улица и токму тие, децата од Daycare Centre for street children/ Дневен Центар Се главните ѕвезди во спотот и песната! Си поминавме прекрасно! Благодарност до вработените во Дневен Центар за деца ,,Шуто оризари,, за соработката! #тополдомзасите #проектсреќа