отворен час во „Гитари, Дирки и Свирки“

На 15 ноември 2019 година, во интерактивните простории на „Проект Среќа“ беше организриран отворен час во рамките на нашиот нови прокет „Гитари, Дирки и Свирки“.  Дечињата кои сакаат да изчуваат клавир и гитара заедно со своите родители имаа можност да се запознаат со професорите.
Часот помина прекрасно.
Среќни сме што направивме среќни многу деца.