нова соработка

Претседателката на Проект Среќа, Кристина Арнаудова и директорката на ,,Да научиме,, Сања Апостолска, потпишаа меморандум, со кој децата од Проект Среќа ќе можат да посетуваат часови по било кој странски јазик кој ќе го одберат, бесплатно! Часовите се одржуваат во три центри, Автокоманда, Кај Сити Мол-Карпош, и Кај Билна Аптека, Центар.Важи за сите деца и млади од 5 до 18 години.