2019 година

Среќна Школска Година 2019

Проект за набавка на школски прибори за деца од социјално загрозени категории семејства

Read More

Гитари дирки и свирки

Училиште за музика и уметности за деца во социјален ризик

Read More

Детско Драмско студио „Неверленд“

Драмско студио за деца во социјален ризик. Проект поддржан од Општина Центар
Read More

Самит на детските желби

Прва детска конференција во Европа

Read More

Ти можеш

Мотивациони предавања,психолошки работилници и справување со врнички булинг, за деца во социјален ризик

Read More

Интегрална програма за психолошка и менторска поддршка

Интегрална програма за психолошка и менторска поддршка на деца во социјален ризик.

Read More

И јас сум дедо мраз 2019

Донаторски проект, но Новогодишен медиумски проект за свесност за децата на улица за време на новогодишните празници.

Read More