Тимот на Проект Среќа

Кристина Арнаудова Петровски

Не постои среќно и продуктивно општество, во кое децата се несреќни, и без можности. Токму затоа, создадете среќни и едуцирани деца, за да создадете среќна иднина за сите.
  • Претседателка и основач на Проект Среќа
  • Дипл. Бизнис Администрација
  • Пеачка, композитор, продуцент, борец за човечки права
Види повеќе

Благица Ристов

„Сите идеали на овој свет, не вредат колку солзите на едно дете.“ - Достоевски
  • Главен координатор на проекти и односи со корисници
  • Дипл. Актерка
  • Активист, борец за човекови права, најсреќна е кога е со деца, сериозен сонувач...
Види повеќе

Бојана Мандевска

"Малите девојчиња со соништа стануваат жени со визија."
  • Mагистар по Mегународна економија - Oпштествена одговорност
  • Офис менаџер и креатива
  • Креативец вљубен во животот, борец за човекови права, екологист
Види повеќе