меморандум за соработка со ЗОО

На наше огромно задоволство, на 14 мај 2019 годиа, потпишавме меморандум за соработка со нашите стари пријатели  Зоолошка градина Скопје. Тоа значи дека нашите деца ќе можат да ги користат сите услуги на зоолошката градина бесплатно, а директорот Галетановски ни понуди и дел од просториите каде можеме да организираме предавања и работилници но и родендени за децата на Проект Среќа!