Meet Our Volunteers

Кристина Арнаудова Петровски

Не постои среќно и продуктивно општество, во кое децата се несреќни, и без можности. Токму затоа, создадете среќни и едуцирани деца, за да создадете среќна иднина за сите.

Претседателка и основач на Проект Среќа
Дипл. Бизнис Администрација
Пеачка, композитор,...

Благица Ристов

„Сите идеали на овој свет, не вредат колку солзите на едно дете.“ - Достоевски

Главен координатор на проекти и односи со корисници
Дипл. Актерка
Активист,...

Бојана Мандевска

"Малите девојчиња со соништа стануваат жени со визија."

Mагистар по Mегународна економија - Oпштествена одговорност
Офис менаџер и креатива
...