зимска донаторска акција „стопли некого“

Акцијата за донирање зимска облека за деца е активна! Затоа што има дечиња на кои им е ладно, немаат обувки ни топли палта! Ве очекуваме! Ајде заедно да ги стоплиме сите деца!