„Неверленд“ на отварањето на МладиХаб

Бевме почестени што нашето детско драмско студио ,,Неверленд,, беше покането на отварањето на МладиХаб Канцеларијата на Претседателот на Република Северна Македонија. Нашите прекрасни талентирани деца предводени од нашата Благица Ристов изведоа дел од претставата ,,Волшебникот од Оз,,.