Напредуваме со собирањето средства за домот во Штип

Пресреќни  сме колку брзо собравме скоро се што ни е потребно за домот на девојката од Штип, и дека сме најсреќни кога ни се приклучуваат и нови компании и нови донатори. Тоа значи дека нашата визија и мисија вродува со плод и дека филантропијата се шири и расте.
Е сега, ни недостигаат уште:

1. 3 прозорци
2.Влезна врата
3. Плочкар
4.молер
5. Електричар
6. Паркетар

Ако сакате да донирате можете да го направите тоа во материјали, во парични средства или во работна рака! Ве очекуваме!
Шерувајте го овој пост за да пронајдеме она кое ни треба ❤️ #проектсреќа #тополдомзасите