И најтешкиот пат почнува со првиот чекор!

Сонот на семејството Симоновски да имаат вистински дом наскоро ќе биде реалност!
Casino Senator Macedonia Paint It Black Hotel браво!!! 
Но имаме уште многу куќи за правење и соништа за остварување! Очекуваме да ни се придружите!

#тополдомзасите #проектсреќа