Екипата на „Топол дом за сите„ напредува во реновирањето на куќата на семејство Симоновски

И денес екипата мајстори на донаторите за првата куќа Casino Senator Macedonia и Paint It Black Hotel вредно работат. Се постави електричната инсталација и водоводна мрежа кои беа непостоечки до сега. Се става изолација и се работи припрема на ѕидовите. Ајнур и неговите 5 дечиња за прв пат ќе имаат струја и вода во нивната куќа!  #проектсреќа #тополдомзасите