Хуманитарен проект

„Топол дом за сите„ и денес ја гради среќата за семејството Симоновски

Драги поддржувачи, ние со нашата работа, сакаме да покажеме и порачаме, дека сите ние како индивидуи, сплотени заедно, можеме да…

Read More

екипата за „Топол дом за сите„ напредува во реновирањето

Дела, а не зборови. Аксиома по која се водиме секој ден. Со брзината на светлината работи екипата која ја гради…

Read More

„Топол Дом За сите“ доби поддршка од OSCE

Драги пријатели и соработници,имаме прекрасни вести! ,,Топол дом за сите,, доби поддршка од OSCE,односно средствата од хуманитарниот бал на OSCE…

Read More

Екипата на “Топол дом за сите„ активни во обнова на домовите

Нашата вредна екипа од Casino Senator Macedonia и Paint It Black Hotel е неверојатно брза, и веќе денес се поставени…

Read More

“Топол Дом за Сите“ ќе ја реновира куќата на семејството Симоновски

Проект Среќа продолжува со досега најголемиот проект, ,,Топол дом за сите,,. И имаме неверојатни вести! Вчера бевме во проценка на…

Read More

Топол дом за сите

Топол Дом за сите е хуманитарен проект , чија цел е обнова и  реновирање на домовите на децата и семејствата…

Read More

започна кампањата за „топол дом за сите„

,,Топол дом за сите,, е новогодишна кампања со која  активно  собираме средства за реконструкција на домови каде живеат деца во…

Read More

зимска донаторска акција „стопли некого“

Акцијата за донирање зимска облека за деца е активна! Затоа што има дечиња на кои им е ладно, немаат обувки…

Read More

И јас сум Дедо Мраз 2017

Новогодишна акција, каде Дедо Мраз,со кочија полна подароци посетува деца од сиромашни семејства и им носи подароци за Нова година....
Read More