Гитари дирки и свирки

Нова гитара донирана за „гитари, дирки, свирки„

 На 10 септември добивме нова клаична гитара за нашето музичко училиште,  прекрасна донација! Дел од средствата од продажбата на билетите…

Read More

Продолжуваме со часови

Драги пријатели, нашето училиште за музика, каде децата во социјален ризик бесплатно посетуваат часови по гитара и клавир, денес продолжува…

Read More

На час по гитара

На часовите гитара, во нашето училиште ,,Гитари дирки и свирки,, е навистина забавно! Стефан е наставник каков секое дете би…

Read More

примена донација за „Гитари, дирки и свирки„

Минатата недела добивме прекрасна донација за нашето музичко училиште ,,Гитари Дирки и Свирки,, од вработените од Simphony Solutions. Им благодариме…

Read More

„Гитари Дирки и Свирки„- час по гитара

На часовите по гитара во ,, Гитари Дирки и Свирки,, веќе ги имаме на повидок првите таленти! Пресреќни сме!

Read More

отворен час во „Гитари, дирки и свирки“

Отворениот час во ,,Гитари Дирки и Свирки,, помина прекрасно! Среќни сме што направивме среќни многу деца! Од овие дечиња ќе...
Read More

отварањето на „Гитари, дирки и свирки“

Oфицијално го отворивме ,,Гитари Дирки и Свирки,, и нашите нови интерактивни простории! Пресреќни сме!
Read More

„гитари, дирки и свирки“ во неделен магазин

Видео запис од гостувањето во „неделен магазин “ на МРТВ на претседателката на „проект среќа“ Кристина Арнаудова во кој зборува...
Read More

Гитари дирки и свирки

Училиште за музика и уметности за деца во социјален ризик

Read More