Топол Дом за Сите- Донирајте за семејство Зафировски Скопје

Семејство Зафировски е од Скопје, се работи за две деца кои се познати во јавноста бидејќи минатата година за нив беа организирани бројни новогодишни донации. Тие живеат со баба и дедо кои прекрасно се грижат за нив, но за жал куќата во која живеат е во многу лоша состојба и е на распаѓање. Да создадеме основни услови за живот за ова прекрасно семејство!