Форма Нова се нова компанија пријател

Пријатели во Проект Куќа се и Форма Нова! Тие се наши нови пријатели и им посакуваме добредојде со желба подолго да останат со нас, и заедно да усреќиме многу семејства и деца! Ви благодариме од срце за поддршката Салон за мебел Форма Нова / Forma Nova