Донација од Триглав осигурување

Грижата за нашите членови и подобрување на нивниот живот на различни начини се наша секојдневна активност.
Вложувањето во образованието и едукацијата, и олеснување на образовниот процес на децата се втемелени во голем број од проектите на Проект Среќа. Нашата компанија Пријател – Триглав Осигурување Македонија
, која не поддржуваше и изминатиот период ,повторно ја покажа својата општествено одговорност и за 10 семејства од републиката, членови на здружението обезбеди интернет за 1 година.
Ви благодариме од срце за вашата хуманост, грижа и поддршка. Вложувањето во образованието е најисплатливата инвестиција за сите, сега и во иднина.