Благодарност до Општина Ѓорче Петров

Благодарност до Општина Ѓорче Петров  и градоначалникот Александар Наумоски, кои на нашето барање за наши корисници, жители на општината кои останале без дрва, а кои од нас побараа помош, општината во најбрзо време достави дрва за оваа грејна сезона за семејствата.