Новогодишни пакетчиња од Општина Центар

Годината традиционално ја затвараме со доделување пакетчиња од страна на градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ  на 50 деца членови на Проект Среќа! Ви благодариме на прекрасната соработка и поддршката која ни ја давате! Нам и на децата тоа многу ни значи! #проектсреќа