#ХранаЗаСекоеСемејствоЗаПразниците

Драги пријатели и хумани луѓе, рокот за пријавување донации во храна за семејства на кои тоа им е потребно во склоп на проектот #ХранаЗаСекоеСемејствоЗаПразниците е до утре. После тоа веќе нема да примаме пријави. Ви благодариме на сите кои се вклучивте до сега, ги надминавте сите наши очекувања! Неверојатна количина храна е донирана и до сега над 600 семејства односно околу 3000 лица, се обезбедени со храна и останати потреби! Заедно правиме големи промени и создаваме среќа за секого! Секоја ви чест народе! 👏👏👏❤️❤️❤️ #проектсреќа