Донација – зимски обувки

Секојдневно лицата со големи срца кои сакаат својата среќа да ја поделат со другите ја бараат Проект Среќа за да среќата стигне на вистинско место! Една прекрасна личност која утре слави роденден, сакаше да израдува дечиња и да направи нешто убаво за својот роденден! Таа на 6 дечиња им подари нови убави топли обувки! Среќна и весела зима за сите деца! Ти благодариме Цаци! ❤️🤗 #проектсреќа #проектсреќагисакадецата