Донација од ODAS Education

Вчера имавме убаво новогодишно изненадување од тимот на ODAS Education кои што донираа повеќе работи : книги, енциклопедии, училишен прибор, облека, чевли, новогодишни слатки… ODAS е нова дигитална платформа, дизајнирана за да им помогне на учениците полесно да го совладаат училишниот материјал, со помош на анимирани лекции. Платформата ја водат исклучиво средношколци помлади од 17 години. Браво дечки! Се гордееме со вас ❤️👏❤️👏