среќен ден на волонтерите

Денес е Ден На Волонтерите!!!
Ние како здружение, од време на време имаме активности во кои се вклучуваат волонтери. Но само една е цело време со нас и не го штеди своето време да им помогне на сиромашните семејства и децата на кои им е потребна помош. Вложува свои средства за да оди секаде во Македонија и лично да ги посети семејствата и да им однесе помош. Marija Tomevska ти благодариме што си дел од Проект Среќа, што имаш големо срце и што си наш Волонтер на Годината!