Благодарност до донаторите на компјутерски уреди!

Почитувани,
ова се донацииите благодарение на кои многу деца можат да следат он лајн настава оваа година! Голема благодарност до сите кои се вклучија и кои се вклучуваат!
Донации во уреди за следење настава:
Компанијата

Galeksia

– интернет за 4 семејства за 1 година,

Училиште Нова

NOVA International Schools

– 12 нови десктоп комјутери,2 нови лап топ комјутери, 3 користени лап топ комјутери, 4 користени десктоп комјутери, 1 таблет уред, и 4 телефони.

NextSense

– 10 користени комјутери и 3 нови таблет уреди.

Донирај Компјутер – Борче Стаменов

-17 користени комјутери

IButik.MK – 1 нов мобилен телефон
Донации од анонимни физички лица:
1 нов таблет
1 мобилен телефон
3 лап топ уреди
1 десктоп комјутер
И интернет за едно дете за една година.
Вака се создава среќа! Со дела!