Локално пишува за „Проект Куќа„

Се чини, она што досега го гледавме на Тв и изгледаше нереално, прерасна во хумана акција и добро осмислен проект и во С. Македонија. Имено, пејачката Кристина Арнаудова поттикната од своето здружение Проект среќа, формираше проект насловен како „Проект куќа“ во кој среќни ќе направи семејства чии деца немаат основни услови за живот.  Вака Локално го започнува својот текст за нашиот голем проект „Проект куќа„ прочитајте го остатокот на линкот https://lokalno.mk/kristina-arnaudova-so-proekt-kuka-ke-usreki-desetitsi-semejstva-video/