Е магазин со објава за „Проект Куќа„

Е магазин  раскажа за тоа како  се одвиваше снимањето на првата пилот емисија за „Проект Куќа„, , чие семејство доби нов дом, кои се компаниите кои го овозможија реновирањето, која е екипата која стои позади целиот процес на реновирање и снимање. Прочитајте на следниот линк https://emagazin.mk/video-kristina-arnaudova-voditel-na-emisi-ata-proekt-ku-a-ko-a-proizleze-od-ne-zinata-humanitarna-misi-a-za-topol-dom-za-site/