Погледнете го вториот дел од емисјата „Проект Куќа со Кристина„

Вториот дел од првата емисија на ,,Проект Куќа со Кристина,, можете да си ја гледате сега, после работа, на раат 😁. Не заборавајте да шерувате, колку повеќе луѓе и компании ја видат, толку повеќе направени куќи и создадена среќа! #ПроектКуќаСоКристина