Нова донација за нашето музичко училиште

Денес добивме прекрасна донација од Skymusic MK  , две прекрасни акустични гитари!
Сега децата кои посетуваат часови гитара во нашето училиште за музика ,,Гитари Дирки и Свирки,, ќе можат да следат настава он лајн бидејќи секој ќе добие гитара на користење од нас!
Пресреќни сме! ❤️