донирајте за Проект Среќа

Ние сме овде за вас секој ден во годината! А сега Нам ни треба Вашата поддршка! Со само 10 денари дневно или 300 денари месечно можете да донирате во нашето здружение и на тој начин да ја помогнете нашата работа и постоење! Веруваме дека скоро секој од вас може да го направи тоа, а нам тоа многу ќе ни значи! Донирајте во Проект Среќа! ❤️