Донација на компјутерски уреди од Училиштето Нова

Голема благодарност за хуманоста и општествената одговорност која постојано ја покажуваат од Училиштето Нова! Во текот на вчерашниот ден тие донираа 25 уреди за следење на настава од кои половина се нови а останатите се користени! Благодарност до сите вклучени!