Педала донира велосипеди за децата на Проект Среќа

Децата во социјален ризик имаат константна потреба од велосипеди, и често бараме и ги снабдуваме. За да усреќиме 3 дечиња ни помогнаа од Педала
кои ќе донираат три велосипеди за три дечиња! Многу ви благодариме! Верувајте дека велисипед е една од најголемите среќи за нашите деца!❤️🚲