Донација од компанијата Galeksia

Компанијата Galeksia донираше интернет за 4 деца за една година, на семејства кои неможеа да си го дозволат, како децата би можеле да следат он лајн настава! Голем аплауз и благодарност за нив! Тоа е начинот за покажување на општествена одговорност! 👏👏👏❤️❤️❤️