Ден на Граѓанските организации

Ние сме денес во парк на Ден на Граѓанските организации, организиран од Civica Mobilitas. Дојдете и посетете не! Нашите деца од ДДС Неверленд се претставија се скратен дел од претставата Волшебникот од Оз, на самиот настан! Поддржете ја нашата работа и среќата на многу деца!