Станете Патрон на Проект Среќа

Другари, Вашата поддршка на нашата и Ваша Проект Среќа сега е попотребна од кога и да е. Можете да станете Патрон на Проект Среќа, и да ја поддржите нашата работа, за заедно да продолжиме да градиме еднакво општество за многу деца, да создаваме среќа и да ги поддржите проектите на кои секојдневно работиме. Оваа година како и сите, се соочивме со тешка година, недостаток на донатори, и компании кои не поддржуваат и со самото тоа нашето постоење е сега неизвесно. Вашата месечна донација за нас и за стотици деца значи многу! Приклучете ни се и станете пријател и Патрон на стотици деца!