Голема благодарност за нашите верни пријатели Гала Кујна

Голема благодарност за нашите пријатели од Гала Кујна кои се грижат децата од детското драмско студио Неверленд кои патуваат и ја играат низ нашата земја претсавата ,,Волшебникот од Оз,, да се сити и среќни со вкусна и свежа храна! Тие се секогаш тука за нашите корисници, и семејства кои имаат итна потреба од храна. Им благодариме од срце што се веќе една година наши верни пријатели!