Донација од Жито Лукс

Благодарение на донацијата од  Zito Luks/Жито Лукс  ние поделивме брашно леб и колачи на над 100 семејства! Навистина прекрасна донација на која се 

израдуваа многу семејства и дечиња во социјален ризик, наши членови. Благодариме Жито Лукс!