Реновирање на домот во Штип

При крај сме со набавување за се што е потребно за тотално реновирање на домот на девојката од Штип. Се уште ни се потребни:

-Влезна врата
-три прозорци
-гарнитура за дневна
-плочкар
-електричар
-паркетар за местење ламинат
-молер

Ќе ве молиме доколку можете да се приклучите, да донирате, за да можеме да направиме една среќна и весела работа во животот на оваа многу напатена девојка, која во изминатиов период се соочи со голем број лични трауми.