Донација

Пред некое време објавивме повик за донација на велосипед, за дете кое е наш корисник и кое има потреба од велосипед. На повикот се пријави Беким Асани од Тетово, човек со големо срце, кој на детето му купи нов BMX велисипед! Ти благодариме Беким! Се радуваме заедно со секое дете затоа што сите деца заслужуваат еднакви можности! #проектсреќа