Среќен ден на мајките

Драги наши прекрасни и единствени мајки, нека Ви е среќен денот. Секоја од вас е херој на свој уникатен начин. Бидете ни живи и здрави уште мнооогу денови, вашата љубов и грижа е бесценета, а нашата благодарност бескрајна.

 

Previous Post