Донација

Благодарение на Борче Стаменов и неговата иницијатива #ДонирајКомпјутер и компанијата Endava денес уште 10 деца од Проект Среќа добија лап топ и конечно ќе можат да следат он лајн настава! Бескрајно сме благодарни и среќни! А за Борче немаме зборови, секоја ти чест!