Предпразнична донација

Среќни сме и горди што денес, пред Велигденските празници, поделивме пакети со неопходни намирници на 30 семејства. Благодарост до г-ѓа Елизабета Ѓоргиевска, за поддршката и помошта, за нејзиното големо и благородно срце кое секогаш е овде за оние на кои им е потребна! #проектсреќа