Проект Среќа во Бистренци

И покрај кризата со која се соочуваме, минатата недела нашиот волонтер Tahir Alimov подели голема количина алишта за деца од Бистренци. Му благодариме за посветеноста, а на сите вам, за континуирано донирање и поддршка. Заеднички ставаме насмевки на лицата на многу деца! #проектсреќа