Донација компјутер од PROMPT Novus

Децата во социјален ризик, во ова време на карантин и он-лајн учење се соочуваат со голем проблем. Најголем број од нив немаат комјутери, таблети, а голем број ни интернет…. Ние даваме се од себе да им ја олесниме состојбата. Вчера компанијата PROMPT Novus донираше за еден наш мал корисник комјутер! Од срце благодариме! Ако имате можност да донирате за овие деца, пишете ни! Таблет, лап топ, компјутер па и телефон, добредојдено е се!