Добредојдовте во вашиот нов дом

Стигнавме до големиот ден, Ајнур Симоновски и неговите 5 деца влегоа во нивниот нов дом! Немаме зборови со кои можеме да ја опишеме нивната радост и изненадување од она кое ги чекаше. На местото на карабината, вистинска куќа, топол дом, опремен со се што една куќа и семејство треба да има. Ајнур, Љубица, Алмир, Леонора, Јасмина и Анџело, од срце ви посакуваме среќа и од сега натаму, само убавини, а тагата да ја оставите позади вас!

Ова немаше да биде возможно без:

Главни инвеститори: Casino Senator Macedonia и Paint It Black Hotel

Плочест мебел: Mebel Acevski
Тросед, душеци, трпезариска маса и столици: Мебел-Ви Виница
Покуќнина, расвета, теписи итн: Adziko Home Center
Бела Техника Allocate Software Macedonia
Санитарии: SATE Ceramica
Аспиратор: Leana Thaqi
Hidro-Mak – водовод , одвод и санитарија
Kuljar Kumanovo -Пвц столарија
Balkan Gradba -изработка на кошулица, бекатон и малтерисување
ФилФрoс -монтажа на водовод одвод и керамика
A-M Stil Skopje, кровопокривање
Makelektrika -електромонтажни услуги
Energetika Stil – електроматеријали
DEKS Dizajn -гипсаро-молерски работи
Фасадер Горан-изработка на фасада
Metalac -тенџериња

Проектот топол дом за сите е поддржан од OSCE Mission to Skopje OSCE – The Organization for Security and Co-operation in Europe
Ова за нас беше голем предизвик и најголем проект до сега. Горди сме што испитот на спремност и организираност го положивме.
Продолжуваме понатаму да создаваме среќа онаму каде е најпотребна! Само среќни деца, значат среќна иднина!

Приклучете се кон најголемиот хуманитарен проект и станете дел од остварување на соништата на стотици деца!

Ви благодариме од срце на целата поддршка.
#тополдомзасите
#проектсреќа