Уредување на дворот на семејство Симоновски

Последен ден пред предавање на куќата! Бидејќи не се пријави професионална компанија за уредување на дворови, Кристина, врботените во Проект Среќа и децата од Проект Среќа со заеднички сили денес го уредуваа дворот и ја припремаа куќата за изненадувањето кое утре го приредуваме за Ајнур и децата, исполнување на соништата, прекрасен топол дом! Нека овие млади луѓе кои денес работеа за да создадат среќа за други деца, бидат пример за сите!
…. Едвај чекаме 😀❤️🥳💪💪💪