Напредуваме во реновирањето на домот на семејство Симоновски

Надворешниот дел од куќата на семејството Симоновски, самохраниот татко Ајнур и неговите 5 деца, е сосема готов, остануваат плочки, санитарии под и молерисување од понеделник, па почнуваме со фини нешта, внатрешно уредување! Имавме за цел да завшиме до крај на месецов! Дали ќе успееме, ќе ве известиме наскоро!  #проектсреќа #тополдомзасите